Altijd op schildercursus willen gaan maar de stap nooit durven nemen? dat is echt niet nodig.  Je kan meer dan je denkt !.

Geef je op en laat je creativiteit stromen. Je start met een zelf gekozen onderwerp en gaat onder persoonlijke begeleiding lekker aan de slag.

Ik werk met groepen tot 10 personen. In een gezellige en ontspannen sfeer kan iedereen in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau werken. De technieken worden je bijgebracht terwijl je aan het schilderen bent.

De cursus wordt gegeven op de Industrieweg 4C,  (De Werf) Alphen aan Rijn op;

-maandagavond   van 19.00-21.30 uur 

-dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur (geen pauze)

-dinsdagmiddag   van 13.00-15.30 uur

-woensdagavond  van 19.00-21.30 uur 

Instromen kan het hele jaar door.

Heb je interesse?, neem contact op voor info,  je kan ook langs komen voor een kijkje/info in mijn atelier/cursusruimte.

-De kosten zijn 22,50 euro per les, deze worden per 5 lessen (112,50 euro) vooruit betaald. Daarna is het steeds per vijf lessen te verlengen. 

-Het bedrag is inclusief basis materialen en acrylverf waar meestal mee gestart wordt, exclusief schildersdoek en Artisan (wateroplosbare) olieverf (lijst met kleuren krijg je bij de info).

-Aangezien de plek voor jou gereserveerd is , wordt er minimaal een dag vantevoren afgemeld. De les kan dan naast de vaste lesdagen ingehaald worden. 

Wil je een keer op een andere dag dan is dat in overleg mogelijk.

-Je werk kan blijven staan dus geen gesleep .

-Lijkt het je leuk, meld je dan aan via hakakunst@hotmail.com (reactie knop op de site stuurt de reacties niet altijd door).

-Kijk op mijn facebook pagina "Herma Kampschuur Schildercursus " voor het volgen van de vorderingen van de cursisten.

-Verder geef ik op aanvraag schilder workshops, leuk als bedrijfs of familie uitje, voor een verjaardag, jubileum, vriendengroepjes enzv. Indicatie prijs rond de 60 euro p.p. afhankelijk van de wensen, tijdsduur/materalen kosten en voorbereidings tijd.

-Een paar keer per jaar organiseer ik thema workshops in eigen atelier  (aankondiging op de site of facebook).

-Leuke kadotip, geef een kadobon voor 5 schilderlessen!

For more information about the painting course or workshops please mail to hakakunst@hotmail.com