Altijd op schildercursus willen gaan maar de stap nooit durven nemen? dit is echt niet nodig.  Je kan meer dan je denkt!

Geef je op en  laat  je  creativiteit stromen. Je start  met een zelf gekozen onderwerp en gaat onder persoonlijke begeleiding lekker aan de slag.

Ik werk met groepen tot 8 personen. In een gezellige en ontspannen sfeer kan iedereen in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau werken. De technieken worden je bijgebracht terwijl je aan het schilderen bent.

De cursus wordt in de Elckerlyc, Havixhorst 254 in Alphen aan Rijn gegeven op;

-maandagavond   van 19.00-21.30 uur 

-dinsdagmiddag   van 13.00-15.30 uur

-woensdagavond  van 19.00-21.30 uur 

Instromen kan het hele jaar door.

Heb je interesse?, neem contact op voor info,  je kan ook langs komen voor een kijkje/info in de cursusruimte.

-De lessen kosten 20 euro per les en worden per 5 lessen  (100 euro) vooruit betaald, daarna is het steeds per vijf lessen te verlengen. 

-Bedrag is inclusief materialen en standaard maat doeken tot 40x40 cm (grotere doeken worden zelf aangeschaft). Er wordt meestal met acryl gestart waarna overgegaan wordt op Artisan (wateroplosbare) olieverf.

De Artissan wordt zelf aangeschaft (kosten van de primaire kleuren totaal rond de 45 euro.

-De plek wordt voor jou gereserveerd, kan je een keer niet dan kan je de les (buiten de gewone lessen om) inhalen mits de les minimaal een dag vantevoren is afgezegd.

Wil je een keer op een andere dag dan is dat in overleg mogelijk.

-Je werk kan blijven staan dus geen gesleep .

-Lijkt het je leuk, meld je dan aan via hakakunst@hotmail.com (reactie knop op de site stuurt de reacties niet altijd door).

-Kijk op mijn facebook pagina "Herma Kampschuur Schildercursus " voor het volgen van de vorderingen van de cursisten.

Instagram Herma Kampschuur-art

 

-Verder geef ik op aanvraag schilder workshops,  leuk als bedrijfs of familie uitje, een verjaardag, jubileum, vriendengroepjes enzv (indicatie rond de 45,00 euro p.p) afhankelijk van de wensen, tijdsduur/materalen kosten en voorbereidings tijd.

 

-Een paar maal per jaar organiseer ik thema workshops in eigen atelier  (aankondiging op de site of facebook) kosten incl lunch/drinken rond 55,00 euro p.p.

-Leuke kadotip, geef een kadobon voor 5 schilderlessen!

For more information about the painting course or workshops please mail to hakakunst@hotmail.com