Altijd willen schilderen maar is het er nooit van gekomen? durf gewoon die stap te nemen en laat je creativiteit stromen .Met een zelf gekozen onderwerp en onder persoonlijke begeleiding ga je lekker aan de slag.

Ik werk met groepen van 4-10 personen,  in een gezellige en ontspannen sfeer kan iedereen in zijn eigen tempo werken. De technieken worden je bijgebracht terwijl je bezig bent.

Voor alle leeftijden en alle niveau's

De cursus wordt in de Elckerlyc, Havixhorst 254 in Alphen aan Rijn gegeven op

-dinsdagmiddag van 13.00-15.30 uur

-woensdagavond van 19.00-21.30 uur

Instromen kan het hele jaar door

Heb je interesse?, neem contact op voor info, je kan ook langs komen voor een kijkje/info in de cursusruimte.

De lessen kosten 20 euro per les en worden per 5 lessen vooruit betaald. Daarna is het steeds per vijf lessen te verlengen. Ik raad aan om met 10 lessen te beginnen waardoor er genoeg gelegenheid is om techniek bij te brengen

Bedrag is inclusief materialen/acrylverf en standaard maat doeken tot 40 cm, grotere doeken en (wateroplosbare) olieverf moet zelf worden aangeschaft .

Gemiste lessen kunnen op een van de andere dagen ingehaald worden, vakantie en afwezigheid bij lessen die in schoolvakanties gegeven worden hoeven niet doorbetaald te worden.

Je werk kan blijven staan dus geen gesleep .

Lijkt het je leuk, meld je dan aan!. graag via hakakunst@hotmail.com, reactie knop van de site stuurt de reacties niet altijd door.

Kijk op mijn facebook pagina "Herma Kampschuur Schildercursus " voor het volgen van de vorderingen van de cursisten.

Verder geef ik op aanvraag schilder workshops (in het atelier of op locatie) leuk voor een bedrijfsuitje, verjaardag, jubileum, vriendengroepjes enzv, duur ongeveer 2 en een half uur, kosten tussen de 45,00 en 55,00 euro p.p. inclusief koffie/thee/fris en lekkers.

Leuke kadotip, geef een kadobon voor schilderlessen!

For more information about the painting course or workshops please mail to hakakunst@hotmail.com